پاستا آلفردو درست کردم ،نکاتی که لازمه:

مقدار پاستا کم انتخاب میکنیم خیلی خیلی خوب تو اب جوش میپزیم و چندبار آبکشی میکنیم که مزه نشاسته پاستا از بین بره بعد با مواد لازم مثل قارچ و مرغ خوب تفت میدیم که مزه اش جا بیفته ،اگر روز بخار اب داغ تفت بدیم عالیه،خوب بعد سس الفردو جداگونه درست میکنیم و در طی سی ثانیه با حرارت بسیار زیاد سس و پاستا مخلوط میکنیم .

بهتره مقدار پاستا بیشتر از دو نفر نباشه چون خیلی سخت میشه.

تو درست کردن پاستا سرعت خیلی مهمه چون هر قدر طولش بدیم ،سس آلفردو خراب میشه،باید شعله زیاد باشه و سریع هم بزنیم 

 



مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها